top of page

Nieuwe App voor Daysy - DaysyDay

Bijgewerkt op: 30 okt. 2021Na deskundige Beta testing door 150 Daysy gebruiksters is inmiddels DaysyDay, de nieuwe app voor Daysy, gelanceerd. DaysyDay heeft vele extra snufjes zoals de Partner App. Vanuit DaysyDay bepaal jij wat je partner ziet op zijn mobiele telefoon. Ook de overzichten zijn duidelijker. De grafiek heeft de herkenbare kleuraanduiding die je kent, bekijk je grafiek in landscape stand voor een super beeld en inzicht in je menstruatiecyclus!
BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:


Verleden, heden en toekomst

De gemakkelijk af te lezen kalender en een overzichtelijke temperatuurcurve maken het gemakkelijk om jouw vruchtbaarheidsstatus, ovulatie en menstruatie in het verleden, voor vandaag en wat er de komende maand wordt voorspeld, te bekijken.

Identificeer onregelmatigheden

De temperatuurcurve en gemakkelijk af te lezen gemiddelde of individuele cyclusstatistieken kunnen je helpen eenvoudig onregelmatigheden in de cyclus te identificeren en inzicht te geven in hoe actuele gebeurtenissen jouw algehele cyclus beïnvloeden.

Notities maken

Met de nieuw ontworpen datakaarten kunt je eenvoudig extra cyclusfuncties volgen. Volg baarmoederhalsslijm, geslachtsgemeenschap en je eigen aantekeningen over jouw vruchtbaarheid en cyclus.

Deel je gegevens

Nodig je partner uit om de DaysyDay Partner-app te downloaden en kies vervolgens welke gegevens kunnen worden gedeeld en bekeken.

Neem contact op met fertility expert Patricia Dijkema

Maak via de app gemakkelijk contact met onze deskundige in Nederland als je advies en ondersteuning nodig hebt. Ga naar 'Settings', klik op 'Help', vervolgens 'Contact support', jouw email met csv link kun je op deze manier sturen naar Daysy Nederland. Ik zit klaar om je te helpen bij elke stap met jouw cyclus tracker.309 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page