DaysyDay App

1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png

Ontdek de geheel nieuwe app voor de Daysy- cyclus tracker. Ontworpen met de feedback van onze gebruikers en tientallen jaren ervaring in de markt voor het volgen van vruchtbaarheid, geeft DaysyDay je toegang tot meer functies en een prachtige nieuwe look.

 

Samen bieden Daysy en DaysyDay je de kennis en hulpmiddelen die nodig zijn om je vruchtbare periode te identificeren en geïnformeerde en krachtige keuzes te maken over jouw menstruatiecyclus, vruchtbaarheid en gezondheid.

 

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

 

Verleden, heden en toekomst

De gemakkelijk af te lezen kalender en een overzichtelijke temperatuurcurve maken het gemakkelijk om jouw vruchtbaarheidsstatus, ovulatie en menstruatie in het verleden, voor vandaag en wat er de komende maand wordt voorspeld, te bekijken.

 

Identificeer onregelmatigheden

De temperatuurcurve en gemakkelijk af te lezen gemiddelde of individuele cyclusstatistieken kunnen je helpen eenvoudig onregelmatigheden in de cyclus te identificeren en inzicht te geven in hoe actuele gebeurtenissen jouw algehele cyclus beïnvloeden.

 

Notities maken

Met de nieuw ontworpen datakaarten kunt je eenvoudig extra cyclusfuncties volgen. Volg baarmoederhalsslijm, geslachtsgemeenschap en je eigen aantekeningen over jouw vruchtbaarheid en cyclus.

 

Deel je gegevens

Nodig je partner uit om de DaysyDay Partner-app te downloaden en kies vervolgens welke gegevens kunnen worden gedeeld en bekeken.

 

Neem contact op met fertility expert Patricia Dijkema

Maak via de app gemakkelijk contact met onze deskundige in Nederland als je advies en ondersteuning nodig hebt. Patricia is er om je te helpen bij elke stap met jouw cyclus tracker.

DaysyDay Partner App

DaysyDay Partner is de perfecte aanvulling op de DaysyDay-app, waardoor je partner gemakkelijk je Daysy-gegevens kan inzien. De kalenderweergave maakt het mogelijk om eerdere, huidige en voorspelde vruchtbaarheidsstatussen te zien, terwijl de temperatuurcurve een overzicht van de cyclus toont. Daysy-gebruikers kunnen er ook voor kiezen om aanvullende cyclusgegevens te delen, zoals menstruaties, ovulaties, cervicaal slijm, geslachtsgemeenschap en persoonlijke notities om een uitgebreid begrip van de cyclus te geven om je partner op de hoogte te houden.

Yoga at Home

Ontvang direct een kortingsbon twv. €10,-.

Lees veel over je cyclus, PCOS, PMS,

menstruatieklachten, hormonen.

LADY-COMP® vruchtbaarheidscomputers worden sinds 1986 in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn meerdere keren bewezen in erkende wetenschappelijke studies. LADY-COMP® – producten worden momenteel in 35 landen verkocht en worden met succes wereldwijd door vrouwen gebruikt.
LadyComp cyclus tracker.png
1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png
  • Instagram ladycompnl
  • Facebook LadyComp Nederland
  • YouTube LadyComp Nederland

Patricia Dijkema

Linieweg 21

3831WB  Leusden

Nederland

info@ladycomp.nl

 

Telefonisch bereikbaar

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 15:00 uur.

06 - 57 58 68 44

Praktijk SEN Patricia Dijkema

KvK 32135361

Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputers maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending, inclusief track & trace in een neutrale verpakking. 

Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
in 3 termijnen betalen daysy ladycomp pe

© 25 augustus 2020 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.