Gezinsplanning

Weet wanneer je vruchtbaar bent!

Met Lady-Comp weet je elke dag of vruchtbaar bent of niet. Met slechts een korte temperatuurmeting in de ochtend, kun je jouw kansen om zwanger te worden tijdens elke cyclus aanzienlijk vergroten. Volgens een onderzoek was 81% van de vrouwen die hun cyclus volgden en dienovereenkomstig geslachtsgemeenschap hadden gepland, na 6 maanden zwanger, vergeleken met slechts 60% van de vrouwen die hun cyclus gedurende deze periode niet volgden1.

Leer je cyclus kennen en gebruik je kennis om dichter bij je doel te komen.

 

Bij het begin van je eerste menstruatie zal Lady-Comp de dagen voorspellen waarop je het vruchtbaarst zult zijn (weergegeven in rood), inclusief de voorspelde dag van de eisprong (aangegeven door een knipperende rode indicator).

 

Uitgebreide statistische gegevens:

 

 • Gemiddelde cycluslengte

 • Aantal cycli tot dusver opgeslagen

 • Gemiddelde temperatuurstijging bij ovulatie

 • Ovulatie fluctuatiebereik (in dagen)

 • Gemiddelde lengte van luteale fase

 • Indicatie van mogelijke insufficiëntie van de luteale fase

 • Aantal cycli zonder ovulatie

 • Aantal planningshits (geslachtsgemeenschap tijdens de vruchtbare periode)

Deze statistische functies van Lady-Comp zijn een grote hulp bij het evalueren van jouw gegevens en het identificeren van mogelijke onregelmatigheden in de cyclus, zoals an-ovulatoire cycli, corpus luteum insufficiëntie of hypothyreoïdie (lage werking van de schildklier).

Lady-Comp cyclus tracker temperatuurmeth
Temperatuur curve op het display

Op het display van Lady-Comp kun je direct jouw huidige cyclus curve zien. Bovendien kun je jouw gegevens uploaden via de analyser op onze website, deze afdrukken of indien nodig met je arts of onze expert bespreken. Dit geeft je gynaecoloog waardevolle informatie om meer te weten te komen over de gezondheid van je cycli en om mogelijke factoren te identificeren die van invloed kunnen zijn tav het vermogen om zwanger te worden.

 

 • Mogelijkheid om de dagen in te voeren waarop geslachtsgemeenschap heeft plaatsgevonden ("SI-invoer") zodat je de timing en zwangerschap kansen kunt volgen.

 • Weergave van mogelijke zwangerschap al 16 dagen na ovulatie en waarschijnlijke zwangerschapsindicatoren al na 18 dagen. In tegenstelling tot andere planningsmethoden, laat Lady-Comp jullie niet gissen. Het detecteert de karakteristieke afwijking van het temperatuurverloop ook buiten de normale curven, vroeg en betrouwbaar.

 • Weergave van de conceptie datum: Als de zwangerschap is bereikt, weet je precies op welke dag geslachtsgemeenschap heeft geleid tot zwangerschap.

 • Berekening van de voorspelde bevaldatum: Aangezien Lady-Comp de conceptie datum kent, kan het de verwachte geboortedatum veel sneller en nauwkeuriger berekenen dan de gebruikelijke berekening (die begint vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie).

Observatie van vroege zwangerschap

Het volgen van de basale lichaamstemperatuur gedurende het eerste trimester is een goede manier om dit vroege stadium van de zwangerschap te volgen om ervoor te zorgen dat de temperatuur op een constant hoger niveau blijft.

 

1) C Gnoth et. al. Hum Reprod. 2003 september; 18 (9): 1959-1966

Yoga at Home

Ontvang direct een kortingsbon twv. €10,-.

Lees veel over je cyclus, PCOS, PMS,

menstruatieklachten, hormonen.

LADY-COMP® vruchtbaarheidscomputers worden sinds 1986 in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn meerdere keren bewezen in erkende wetenschappelijke studies. LADY-COMP® – producten worden momenteel in 35 landen verkocht en worden met succes wereldwijd door vrouwen gebruikt.
LadyComp cyclus tracker.png
1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png
 • Instagram ladycompnl
 • Facebook LadyComp Nederland
 • YouTube LadyComp Nederland

Patricia Dijkema

Linieweg 21

3831WB  Leusden

Nederland

info@ladycomp.nl

 

Telefonisch bereikbaar

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 15:00 uur.

06 - 57 58 68 44

Praktijk SEN Patricia Dijkema

KvK 32135361

Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputers maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending, inclusief track & trace in een neutrale verpakking. 

Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
in 3 termijnen betalen daysy ladycomp pe

© 25 augustus 2020 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.