Pearly

Vruchtbaarheid meten zo makkelijk gemaakt!

De handige fertility tracker die je laat zien wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet

Met pearly® presenteren we een handig en voordelig apparaat dat je direct laat zien of je vruchtbaar of onvruchtbaar bent.

pearly® is een ideale en betrouwbare metgezel voor bewuste vrouwen vanwege het handige formaat, met gemakkelijk te begrijpen kleurendisplay en de ergonomische vouwsensor!

pearly® is direct te gebruiken zonder extra componenten en is hier verkrijgbaar in de LADY-COMP® shop, inclusief garantie van 2 jaar!

Alle belangrijke functies van de pearly®

 • Dagelijkse vruchtbaarheidsindicator (vruchtbaar / onvruchtbaar)

 • Ovulatie voorspelling

 • Vruchtbaarheidsoverzicht van de afgelopen 99 dagen

 • Vruchtbaarheidsvooruitzicht voor de komende 6 dagen

 • Bevestiging van zwangerschap meestal na 18 dagen

 • Alarm

 • Gegevensoverdracht via USB-kabel of Bluetooth voor het uploaden en opslaan van jouw gegevens naar je pc

 • Analyse van je persoonlijke cyclusgegevens

 • Gemeten waarde en cyclusdag

 • Upload je gegevens naar je mobiele telefoon middels Bluetooth® om je maandelijkse vruchtbaarheidskalender te zien in de nieuwe Pearly® Cycle-app

Ik heb al 7 jaar een Pearly, wil niet anders meer!

Sanne

Mijn man en ik zijn er al zo aan gewend. Ik wil absoluut niet terug naar geboortebeperkende medicatie.

Mariska

Hoe Pearly® werkt

Onze Pearly® vruchtbaarheidstracker kenmerkt zich door precisie en eenvoudige bediening. Dit kleine apparaat bevat meer dan 30 jaar intensief medisch onderzoek en technologische ontwikkeling, die worden toegepast op alle LADY-COMP®-producten. ‘S Morgens is een meting van je basale temperatuur (jouw lichaamstemperatuur voor het opstaan) voldoende, wat samen met het unieke algoritme van LADY-COMP® een betrouwbare verklaring over je vruchtbaarheid mogelijk maakt.

Om de dagelijkse meting niet te vergeten, heeft pearly® een alarmfunctie. Dagelijkse meting is belangrijk omdat Pearly® jouw individuele cyclus precies leert kennen op basis van jouw  temperatuur- en menstruatiegegevens. Hoe meer kennis Pearly® verzamelt over je cyclus, hoe beter de op algoritmen gebaseerde vruchtbaarheidstracker de rode (= vruchtbare) dagen kan beperken. Vervolgens worden de groene (= onvruchtbare) dagen meer na de begintijd.

Klinkt simpel, het is simpel! In slechts drie stappen en binnen ongeveer 60 seconden weet je wat je dagelijkse vruchtbaarheid is!

Ochtendmeting met pearly® - zo werkt het:

 • Meet je lichaamstemperatuur onder je tong na het ontwaken en voor het opstaan!

 • Bevestig je menstruatiedagen

 • De rest wordt gedaan door pearly®: na de invoer evalueert pearly® je gegevens en laat zien of je binnen de komende 24 uur vruchtbaar bent of niet.

 

Als je zwanger wilt worden, is Pearly® het juiste hulpmiddel voor jou: een rode stip aanwijzing op het display betekent dat je vruchtbaar bent; op gele dagen ben je potentieel vruchtbaar. Ontdek meteen wanneer de kans om zwanger te worden het grootst is!

Alles in één oogopslag - met pearly® Cycle

 

De nieuwe gratis app voor pearly® biedt je een duidelijke weergave van jouw cyclusgegevens. Synchroniseer eenvoudig je pearly® via Bluetooth met je smartphone en je vruchtbare en onvruchtbare dagen en de berekende dag van de volgende ovulatie worden weergegeven. Met Pearly® Cycle kun je jouw gegevens van de afgelopen 99 dagen ophalen en je cycluscurve volgen

 

Beschikbaar in de App Store en Google Play.

Wij zijn van mening dat puurheid en gezondheid bijdragen aan een vervuld leven. We hebben onze innovatieve LADY-COMP®-apparaten ontwikkeld om het voor gezondheidsbewuste vrouwen gemakkelijker te maken om gezinsplanning op een natuurlijke manier te implementeren. Dit gaat gepaard met meer bewustzijn van je eigen cyclus en lichaam zodat je jezelf wat beter leert kennen!

Maak kennis met je cyclus, je lichaam en de grote vrijheid die Pearly® je geeft – mogelijk gemaakt door LADY-COMP®!

Yoga at Home

Ontvang direct een kortingsbon twv. €10,-.

Lees veel over je cyclus, PCOS, PMS,

menstruatieklachten, hormonen.

LADY-COMP® vruchtbaarheidscomputers worden sinds 1986 in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Hun kwaliteit en betrouwbaarheid zijn meerdere keren bewezen in erkende wetenschappelijke studies. LADY-COMP® – producten worden momenteel in 35 landen verkocht en worden met succes wereldwijd door vrouwen gebruikt.
Lady-Comp Nederland cyclus tracker.jpg

Patricia Dijkema

Linieweg 21

3831WB  Leusden

Nederland

info@ladycomp.nl

 

Telefonisch bereikbaar

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 15:00 uur.

06 - 57 58 68 44

Praktijk SEN Patricia Dijkema

KvK 32135361

1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png
 • Instagram ladycompnl
 • Facebook LadyComp Nederland
 • YouTube LadyComp Nederland

Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputers maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending, inclusief track & trace in een neutrale verpakking. 

Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
in 3 termijnen betalen daysy ladycomp pe

© 25 augustus 2020 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.