Lady-Comp baby

Hulp bij kinderwens

Met Lady-Comp® baby kun je op een natuurlijke manier richting een zwangerschap gaan – vooral met een onregelmatige cyclus of conceptieproblemen.

LADY-COMP® baby is onze oplossing voor vrouwen die kinderen willen zonder te veel stress: onze speciale cyclustracker bepaalt niet alleen je vruchtbaarheid, maar ook vruchtbaarheidsremmers!

Onze meest uitgebreide en tegelijkertijd handige cyclustracker LADY-COMP® baby heeft een veelvoud aan functies waarmee je een beetje dichter bij je kinderwens kunt komen met behulp van planningsopties en gedetailleerde statistieken over je cyclus. Vooral bij onregelmatige cycli of conceptieproblemen is het de moeite waard om de cyclustracker met zijn geavanceerde software te gebruiken om erachter te komen op welke zeer vruchtbare dagen de kans op een zwangerschap bijzonder groot is.

Het goede eraan: het gebruik van LADY-COMP® baby is volledig vrij van bijwerkingen! Je zult ook merken hoe je steeds meer inzicht krijgt in je lichaam en cycli.

Alle belangrijke functies van LADY-COMP® baby

 • Weergave van de dagelijkse vruchtbaarheidsstatus (vruchtbaar / onvruchtbaar)

 • Gemeten waarde en cyclusdag

 • Ovulatie voorspelling

 • Vruchtbaarheid retrospectief gedurende 360 dagen

 • Vruchtbaarheidsvoorspelling voor 6 dagen

 • Vruchtbaarheidscurve van de afgelopen maanden

 • 6 maanden menstruatieprognose

 • Gemiddelde cycluslengte

 • Temperatuurverhoging / stadium op hoge temperatuur

 • Gemiddelde lengte van stadium op hoge temperatuur

 • Ovulatieschommelingen in dagen

 • Aantal monofase cycli
  CLI (CLI = corpus luteum insufficiëntie)

 • Prognose voor 20 cycli

 • Invoer van persoonlijke gegevens zoals body mass index (BMI), tekstinvoer, alarmtoon, etc.

 • Documentatie van geslachtsgemeenschap

 • Indicatie van mogelijke zwangerschap na 4-5 dagen

 • Indicatie van waarschijnlijke zwangerschap na 15 dagen

 • Bevestiging van zwangerschap normaal na 18 dagen

 • Conceptiedatum en geboortedatum

 • Alarm

 • Gegevensoverdracht via USB-kabel voor het uitlezen en opslaan van jouw gegevens op de pc

Ik vind het prettig om meer inzicht in mijn lichaam te hebben, wanneer de kansen groot zijn om zwanger te raken.

Tinie

In het begin vergat ik nog wel eens een meting maar nu is het zo gewoon geworden.

Kim

Hoe LADY-COMP® baby werkt?

Gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek en de nieuwste technologie, die werkt met meer dan 5 miljoen cyclusgegevens en een geavanceerd algoritme, weet LADY-COMP® baby precies wanneer je vruchtbaar bent en wanneer het de optimale tijd is voor bevruchting. Na het leren van jouw cycluspatroon en het registreren van onregelmatigheden en lengte van de cyclus, kan LADY-COMP® baby zeer nauwkeurige uitspraken doen.

 

Een bijzonder voordeel van LADY-COMP® baby is dat je altijd alles weet over je vruchtbaarheid ongeacht een geplande zwangerschap – zodat je van nature intiem kunt zijn met je partner en zelf kunt beslissen wanneer je zwanger wilt raken. Je kunt de informatie over je cyclus ook ter beoordeling aan je gynaecoloog of fertility expert. Kiest je voor LADY-COMP® baby, dan krijgt je langdurige ondersteuning om je cyclus en lichaam beter te leren kennen – zonder ingrijpende acties en vooral zonder bijwerkingen!

 

LADY-COMP® baby geeft je een exact overzicht van je vruchtbaarheid in de afgelopen 360 dagen en de komende 6 dagen. Een menstruatieprognose is mogelijk voor de volgende 6 maanden, de indicatie van een mogelijke zwangerschap al na 4 tot 5 dagen. LADY-COMP® geeft je ook informatie over het aantal monofasecycli, de gemiddelde hoge vruchtbaarheidsduur en ovulatie. Naast het klassieke LADY-COMP®-model, de bepaling van de conceptie datum en de geboortedatum. Seks en documenteren van geslachtsgemeenschap is hier ook beschikbaar.

Natuurlijke gezinsplanning - betrouwbaar, gedetailleerd en persoonlijk

Ontdek of je direct vruchtbaar bent of niet! Het brede scala aan functies van LADY-COMP® baby geeft je ook een gedetailleerd inzicht in het verloop van je cyclus, inclusief menstruatieprognose voor de komende 6 maanden. Je kunt ook tekst invoeren, jouw BMI bepalen of de alarmtoon aanpassen. Naast het scala aan functies van de klassieke LADY-COMP®-cyclustracker, kun je met LADY-COMP®-baby de CLI-cycli volgen of gebruik maken van de geslachtsprognose bij luteale insufficiëntie.

Ontdek de verscheidenheid aan cyclusanalyses met LADY-COMP® baby: van een overzicht van je cyclusverloop, de precieze indicatie van je vruchtbare en onvruchtbare dagen, tot evaluaties en genderprognoses – LADY-COMP® baby maakt het mogelijk! Ervaar je lichaam op natuurlijke wijze en leer je cyclus beter kennen!

LADY-COMP® baby is direct klaar voor gebruik zonder extra componenten, heeft een garantie van 2 jaar en is hier verkrijgbaar in de LADY-COMP® shop.

Ochtendmeting met LADY-COMP® baby -

zo werkt het

 • Meet je lichaamstemperatuur onder je tong na het ontwaken en voor het opstaan!

 • Bevestig als je je menstruatie hebt!

 • LADY-COMP® baby doet de rest: na de invoer evalueert LADY-COMP® baby jouw gegevens en laat je zien of je binnen de komende 24 uur vruchtbaar bent of niet.

 

Om je dagelijkse vruchtbaarheid en andere aspecten in verband met je cyclus te bepalen, moet je elke ochtend je basale temperatuur (je lichaamstemperatuur voor het opstaan) meten met de sensor van de LADY-COMP® baby onder je tong.

Met de alarmfunctie herinnert je persoonlijke LADY-COMP®-cyclusracker je aan de ochtendmeting. Dagelijkse meting is belangrijk, omdat LADY-COMP® jouw individuele cyclus precies leert kennen op basis van jouw temperatuur en ingegeven menstruatie gegevens. Hoe meer kennis LADY-COMP® verzamelt, hoe beter deze op algoritmen gebaseerde cycluscomputer de rode (= vruchtbare) dagen kan beperken. Na verloop van tijd worden de groene (= onvruchtbare) dagen meer.

Klinkt simpel, het is simpel! In slechts drie stappen en binnen ongeveer 60 seconden weet je hoe je dagelijkse vruchtbaarheid is!

LADY-COMP® baby is de ideale oplossing wanneer ...

… je ovulatie onregelmatig is.
… het sperma van je partner in kwaliteit of langzamer is dan normaal.
… je een corpus luteum-insufficiëntie hebt.
… je binnenkort zwanger wilt raken.
… je zo snel mogelijk wilt weten of je zwanger bent.
… je wilt beginnen met gezinsuitbreiding en zelf je vruchtbaarheid beoordelen.
… je actief je vroege zwangerschap wilt volgen.
… je wilt de dag van bevruchting bepalen
… je de verwachte geboortedatum bij zwangerschap wilt weten.

Yoga at Home

Ontvang direct een kortingsbon twv. €10,-.

Lees veel over je cyclus, PCOS, PMS,

menstruatieklachten, hormonen.

LADY-COMP® vruchtbaarheidscomputers worden sinds 1986 in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Hun kwaliteit en betrouwbaarheid zijn meerdere keren bewezen in erkende wetenschappelijke studies. LADY-COMP® – producten worden momenteel in 35 landen verkocht en worden met succes wereldwijd door vrouwen gebruikt.
Lady-Comp Nederland cyclus tracker.jpg

Patricia Dijkema

Linieweg 21

3831WB  Leusden

Nederland

info@ladycomp.nl

 

Telefonisch bereikbaar

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 15:00 uur.

06 - 57 58 68 44

Praktijk SEN Patricia Dijkema

KvK 32135361

1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png
 • Instagram ladycompnl
 • Facebook LadyComp Nederland
 • YouTube LadyComp Nederland

Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputers maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending, inclusief track & trace in een neutrale verpakking. 

Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
in 3 termijnen betalen daysy ladycomp pe

© 25 augustus 2020 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.