Lady-Comp

Natuurlijke gezinsplanning op een makkelijke manier!

Deze intelligente vruchtbaarheidstracker laat zien wanneer je vruchtbaar bent en wanneer niet.

LADY-COMP® is onze trots: met haar nauwkeurige algoritme en gebruiksgemak heb je alles wat je nodig hebt voor natuurlijke gezinsplanning in één apparaat!

Met deze handige cycluscomputer zie je in één oogopslag of je vruchtbaar bent of niet – vanaf de eerste dag! Dankzij de geavanceerde software krijg je ook een uitgebreid inzicht in je cyclus inclusief een menstruatieprognose voor de komende 6 maanden.

Als je de LADY-COMP® gebruikt voor gezinsplanning, kun je het apparaat ook personaliseren, bijvoorbeeld door tekst in te voeren, jouw BMI te bepalen en de alarmtoon te selecteren.

Alle belangrijke functies van LADY-COMP®:

 • Dagelijkse vruchtbaarheidsstatus (vruchtbaar / onvruchtbaar)

 • Gemeten waarde en cyclusdag

 • Ovulatie voorspelling

 • Vruchtbaarheid retrospectief gedurende 180 dagen

 • Vruchtbaarheidsvoorspelling voor 6 dagen

 • Vruchtbaarheidstrend van de afgelopen maanden

 • 6 maanden menstruatieprognose

 • Gemiddelde cycluslengte

 • Temperatuurverhoging / stadium op hoge temperatuur

 • Gemiddelde lengte van stadium op hoge temperatuur

 • Ovulatie verspreid over dagen

 • Aantal monofase cycli

 • Persoonlijke input

 • BMI (Body Mass Index)

 • Indicatie van waarschijnlijke zwangerschap na 15 dagen

 • Bevestiging van zwangerschap normaal na 18 dagen

 • Alarm

 • Gegevensoverdracht via meegeleverde USB-kabel

 • Optionele upgrade naar LADY-COMP® baby

Investeren in een LadyComp is het absoluut waard.

Ellen

Sinds ik de LadyComp heb voel ik de drang om het aan vrouwen te vertellen hoe makkelijk dit systeem werkt.

Sandra

Hoe Lady-Comp werk?

 

Onze ingenieuze LADY-COMP®-cyclustracker biedt een scala aan functies waarmee je op natuurlijke wijze de natuurlijke menstruatiecyclus kunt benaderen. Dankzij de uitgebreide kennis over je cyclus weet je altijd alles over je cyclus. LADY-COMP® geeft je ook een exact overzicht van je vruchtbaarheid over de afgelopen 180 dagen en de komende 6 dagen. Een menstruatieprognose is zelfs mogelijk voor de volgende 6 maanden. Bovendien toont LADY-COMP® je het aantal monofasecycli, de gemiddelde lengte van de hoge temperatuur en natuurlijk jouw ovulatie.

Meer dan 30 jaar intensief medisch onderzoek en technologische ontwikkeling zijn gestoken in dit kleine apparaat, dat een diameter heeft van slechts 9 cm en geconcentreerde know how met zich meebrengt! Hierdoor is LADY-COMP® uitgegroeid tot een van de best verkochte cyclusrackers, vertrouwd door tienduizenden vrouwen over de hele wereld. Het enige dat nodig is voor een nauwkeurige indicatie van je dagelijkse vruchtbaarheid en andere aspecten in verband met je cyclus, is een ochtendmeting van je basale temperatuur (jouw lichaamstemperatuur voordat je opstaat).

Met de alarmfunctie herinnert je persoonlijke LADY-COMP®-cyclusracker je aan de ochtendmeting. Dagelijkse meting is belangrijk, omdat LADY-COMP® jouw individuele cyclus precies leert kennen op basis van jouw temperatuur en ingegeven menstruatie gegevens. Hoe meer kennis LADY-COMP® verzamelt, hoe beter deze op algoritmen gebaseerde cycluscomputer de rode (= vruchtbare) dagen kan beperken. Na verloop van tijd worden de groene (= onvruchtbare) dagen meer.

Natuurlijke gezinsplanning

 

Onze beproefde LADY-COMP®-cyclustracker werkt op basis van meer dan 5 miljoen gegevenscycli en een algoritme dat bevindingen uit decennia van medisch onderzoek en de nieuwste technologie bevat. Het bijzondere van LADY-COMP® is dat de cycluscomputer je eigen cyclus leert kennen en zich aanpast aan onregelmatigheden en cycluslengtes. Ontdek de verscheidenheid aan cyclusanalyses met LADY-COMP®: van een overzicht van je cyclusverloop, de precieze indicatie van je vruchtbare en onvruchtbare dagen tot evaluaties en upgrades naar LADY-COMP® baby – LADY-COMP® maakt het mogelijk! Ervaar je lichaam op natuurlijke wijze en leer je cyclus beter kennen!

LADY-COMP® is direct klaar voor gebruik zonder extra componenten, heeft 2 jaar garantie en is hier verkrijgbaar in de LADY-COMP® shop.

Ochtendmeting met LADY-COMP® - zo werkt het

 • Meet je lichaamstemperatuur onder je tong na het ontwaken en voor het opstaan!

 • Bevestig als je je menstruatie hebt!

 • LADY-COMP® zorgt voor de rest: Na de invoer evalueert LADY-COMP® je gegevens en laat je zien of je binnen de komende 24 uur vruchtbaar bent of niet.

 

Als je van plan bent zwanger te worden, is LADY-COMP® de juiste remedie voor jou: een rood scherm betekent dat je vruchtbaar bent; op gele dagen ben je potentieel vruchtbaar. Het mooie is dat je de LADY-COMP® kunt upgraden naar LADY-COMP® baby voor gedetailleerde informatie, zoals het aantal CLI-cycli (corpus luteum insufficientie). Ontdek wanneer de kans om zwanger te worden het grootst is!

LADY-COMP® maakt het makkelijk voor je om bewust te leven en je cyclus te observeren. Ontdek en beleef je vrouwelijkheid op een natuurlijke manier!

Maak kennis met je cyclus, je lichaam en de grote vrijheid die LADY-COMP® je geeft – met natuurlijke cyclusbeheersing aangedreven door LADY-COMP®!

Yoga at Home

Ontvang direct een kortingsbon twv. €10,-.

Lees veel over je cyclus, PCOS, PMS,

menstruatieklachten, hormonen.

LADY-COMP® vruchtbaarheidscomputers worden sinds 1986 in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Hun kwaliteit en betrouwbaarheid zijn meerdere keren bewezen in erkende wetenschappelijke studies. LADY-COMP® – producten worden momenteel in 35 landen verkocht en worden met succes wereldwijd door vrouwen gebruikt.
Lady-Comp Nederland cyclus tracker.jpg

Patricia Dijkema

Linieweg 21

3831WB  Leusden

Nederland

info@ladycomp.nl

 

Telefonisch bereikbaar

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 - 15:00 uur.

06 - 57 58 68 44

Praktijk SEN Patricia Dijkema

KvK 32135361

1280px-Download_on_the_App_Store_Badge.p
google-play-badge.png
 • Instagram ladycompnl
 • Facebook LadyComp Nederland
 • YouTube LadyComp Nederland

Daysy Nederland en LadyComp Nederland. Directe partner van de cycluscomputers maker Valley Electronics AG in Zwitserland.

 

Gratis verzending, inclusief track & trace in een neutrale verpakking. 

Schermafdruk 2019-03-11 09.38.54.png
in 3 termijnen betalen daysy ladycomp pe

© 25 augustus 2020 Daysy Nederland - Patricia Dijkema - official partner Valley Electronics - Daysy.me en LadyComp.